Pedicure

Het Wellnesshuis is gespecialiseerd in Huidverbeterende behandelingen,
Pedicure behandelingen en Lichaamsmassages.

Een heerlijke voetbehandeling is een echte weldaad voor uw voeten. Niet alleen de voeten zien er cosmetisch mooi uit, maar ook het oplossen van problemen hoort bij de behandeling. Denk hierbij aan het verwijderen van likdoorns, kloven en het verzorgen van ingroeiende nagels. Het is mijn taak om samen met u te kijken hoe we op langere termijn van de ‘problemen’ af kunnen komen en ik kan u daarbij advies geven over de verzorging van uw voeten.

Tarieven

Pedicure
30 minuten
37
50
  • Nagels knippen, frezen van de nagels, het schoonmaken/verzorgen van de nagelomgeving, eventueel behandelen van ingroeiende nagels, verwijderen van overtollig eelt, eventueel verwijderen van likdoorn(s), glad maken van de behandelde zones, kort inmasseren van de afsluitende voeten crème.
Pedicure
45 minuten
45
00
  • Zeer geschikt voor voeten met 1 of meer “probleemzones”. Nagels knippen, frezen van de nagels, het schoonmaken/verzorgen van de nagelomgeving, eventueel behandelen van ingroeiende nagels, verwijderen van overtollig eelt, eventueel verwijderen van likdoorn(s), glad maken van de behandelde zones, kort inmasseren van de afsluitende voeten crème.
Pedicure
60 minuten
57
50
  • Deze behandeling is geschikt voor voeten met meerdere probleemzones en massageliefhebbers. Nagels knippen, frezen van de nagels, het schoonmaken/verzorgen van de nagelomgeving, eventueel behandelen van ingroeiende nagels, verwijderen van overtollig eelt, eventueel verwijderen van likdoorn(s), glad maken van de behandelde zones, UITGEBREID inmasseren van de afsluitende voeten crème.

Los bij te boeken

Voetmassage
15 minuten
15
00
  •  
Nagels lakken
15 minuten
15
00
  •  
Gellak
30 minuten
27
50
  •  

Gerealiseerd door studiobrandon®​