Bindweefsel Massage

Het Wellnesshuis is gespecialiseerd in Huidverbeterende behandelingen, Pedicure behandelingen en Lichaamsmassages.

De bindweefselmassage stimuleert de doorbloeding (waardoor werkstoffen beter worden opgenomen door de huid), het vermindert verklevingen, de aanmaak van collageen (die vezels zorgen voor stevigheid in de huid)wordt door de massage gestimuleerd. Bij een slechte of verminderde doorbloeding kunnen onder andere rimpels en lijntjes, verklevingen of zelfs acne ontstaan. De massage zorgt voor een natuurlijke mooie egale kleur en glans van de huid, doorbloeding en een algeheel betere huidconditie. Tevens kanĀ een bindweefselmassage ook worden toegepast op het lichaam.

Bindweefselmassage

Voor wie is
deze massage
geschikt?

Rijpere huid, ouder wordende huid

Slechte doorbloeding

Vale / vermoeide huid

Rimpels / lijntjes

Acne

Preventief tegen huidveroudering

Er zijn verschillende behandelmogelijkheden. U kunt er voor kiezen om het aan uw behandeling toe te voegen, maar het mooist is om meerdere keren per jaar een kuur te doen van 4 of 5 behandelingen, elke 7 tot 10 dagen. Zo bereikt u het snelst resultaat. Natuurlijk wordt er tijdens de behandeling gekeken naar wat het beste is voor uw huid en huidconditie. 

*Bij het boeken van een kuur krijgt u 10% korting.
Een kuur bestaat uit minimaal 5 behandelingen, verdeeld  over 6 weken

Tarieven

Bindweefsel
30 minuten
37
50
  • Korte reiniging, de bindweefselmassage, afsluitende verzorging.
Bindweefsel
60 minuten
65
00
  • Uitgebreide reiniging, peeling, onzuiverheden worden verwijderd, bindweefselmassage, verzorgend masker, hand- of voetmassage, afsluitende verzorging.
Bindweefsel
90 minuten
92
50
  • Uitgebreide reiniging, peeling, onzuiverheden worden verwijderd, epileren, bindweefselmassage met nek-en schouder massage, verzorgend masker, hand- of voetmassage, afsluitende verzorging.
  • 06-42517343
  • info@hetwellnesshuis.nl

Gerealiseerd door studiobrandonĀ®