HET WELLNESSHUIS

Huidverbetering, Massage, Pedicure

Bindweefselmassage

 

De bindweefselmassage stimuleert de doorbloeding (waardoor werkstoffen beter worden opgenomen door de huid), het vermindert verklevingen, de aanmaak van collageen (die vezels zorgen voor stevigheid in de huid)wordt door de massage gestimuleerd. Bij een slechte of verminderde doorbloeding kunnen onder andere rimpels en lijntjes, verklevingen of zelfs acne ontstaan. De massage zorgt voor een natuurlijke mooie egale kleur en glans van de huid, doorbloeding en een algeheel betere huidconditie. Tevens kan een bindweefselmassage ook worden toegepast op het lichaam.                

 

Voor wie is deze massage geschikt?

- Rijpere huid, ouder wordende huid

- Slechte doorbloeding

- Vale/vermoeide huid

- Rimpels/lijntjes

- Acne

- Preventief tegen huidveroudering

 

Er zijn verschillende behandelmogelijkheden. U kunt er voor kiezen om het aan uw behandeling toe te voegen, maar het mooist is om meerdere keren per jaar een kuur te doen van 4 of 5 behandelingen, elke 7 tot 10 dagen. Zo bereikt u het snelst resultaat. Natuurlijk wordt er tijdens de behandeling gekeken naar wat het beste is voor uw huid en huidconditie. 

 

Bindweefsel 30 minuten   €35,-

Korte reiniging, de bindweefselmassage, afsluitende verzorging.

Bindweefsel 60 minuten   €62,50

Uitgebreide reiniging, peeling, onzuiverheden worden verwijderd, bindweefselmassage, verzorgend masker, hand- of voetmassage, afsluitende verzorging.

Bindweefsel 90 minuten   €90,-

Uitgebreide reiniging, peeling, onzuiverheden worden verwijderd, epileren, bindweefselmassage met nek-en schouder massage, verzorgend masker, hand- of voetmassage, afsluitende verzorging.

*Bij het boeken van een kuur krijgt u 10% korting.
Een kuur bestaat uit minimaal 4 behandelingen, verdeeld  over 6 weken.